Starity

Lady Gaga kezét először nyalókagyűrűvel kérték meg

2015. február 26. 10:10   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Kinney nemrég kérte meg kedvese, Lady Gaga kezét, az énekesnő pedig bevallotta, hogy a színész először egy nyalókagyűrűt adott neki.

hirdetés
Lady Gaga kezét először nyalókagyűrűvel kérték meg
Fotó: Jason Merritt/Getty Images

A híres énekesnő nagyszerűnek mondhatja a februári hónapot. Valentin-napon párja, akivel 3 éve együtt vannak, megkérte a kezét, szerelmi fészket is vásároltak, majd egy emlékezetes fellépése is volt az idei Oscar-díj-átadón, és tegnap kiderült, hogy az American Horror Story ötödik évadában is szerepet kapott.

A 28 éves énekesnő egy igazán különleges Azzedine Alaïa-ruhát viselt az eseményen, amit egy annál különlegesebb kiegészítővel, egy pár piros kesztyűvel tetézett. Gaga híres egyedi stílusáról és megjelenéséről, azonban ezúttal nem számított egy dolgot a kiegészítővel kapcsolatban: nem látszik miatta a legújabb különlegesség az énekesnőn, az eljegyzési gyűrűje, amit Taylor Kinney-től kapott, nem is olyan rég, a díjátadó előtt.

A díva elmagyarázta Ryan Seacrestnek, hogy jóval a leánykérés előtt eltervezte a kesztyű hordását, és nem akarta az utolsó pillanatban megváltoztatni megjelenését. A gyűrűt viszont fellépése során lehetett látni az énekesnőn, mivel az éneklés alatt más ruhát viselt, ahol nem volt rajta az érdekes kiegészítő.

Fotó: Lady Gaga az Oscar gálán | Kevin Winter/Getty Images

A 15 karátos, lélekzetelállítóan gyönyörű Lorraine Schwartz-gyűrűn egy T és egy S monogram is található, ami a páros neveiből, a Taylorból és a Stefaniból jön. A szív alakú gyémántról az énekesnő az Instagram-profilján számolt be rajongóinak, nemrég pedig egy újabb érdekességet is elárult a kérésről. Azon kívül, hogy a színész térdre ereszkedve kérte meg Gaga kezét, legelőször egy játékgyűrűvel tette fel a nagy kérdést.

Először egy nyalókás játékgyűrűt, egy Ring Popot adott nekem. Az igazán csodálatos volt és el is sírtam magam, nagyon izgultam. Kimondtam az igent és ezek után elővett egy szív alakú gyémántgyűrűt. Nagyon boldog voltam a nyalókával – vallotta be a 87. Oscar-díj-átadón az énekesnő.

Attól a pillanattól, hogy megismertem, a szívem vele volt. Amikor szerelmes vagy és szeretnek, minden jobb lesz – nyilatkozta továbbá ömlengve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek