Starity

Vérbeli hacker lett Chris Hemsworth

2015. február 25. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szexi színész az egyik új filmjéről mesélt a Glamour riporterének, melyben egy hackert alakít.

hirdetés
Vérbeli hacker lett Chris Hemsworth

Az angol Glamour egyik újságírója nemrégiben interjút készített Chris Hemsworthszel, a magazin online felülete számára. Az ausztrál színész neve legtöbbünknek a Thor-filmekből ismerős, azonban a magazinnak most egy másik filmjéről mesélt, a hamarosan érkező Blackhatről.

A film a számítógépes hackeléssel kapcsolatos világról szól, melyben Chris Nicholas Hathawayt alakítja. Napjainkban rengetegszer hallunk a számítógépes bűnözésről, és ha Hollywoodról van szó, szinte mindennaposak az ilyen esetek, így a színésztől nem állt messze a mozifilm témája.

Amikor azt kérdezték tőle, hogy szerinte az elmúlt hackertámadások hoznak-e bármilyen változást, így válaszolt: Mindaddig, amíg változást hoznak, addig lesz fejlődés, de nem csak ebben az iparágban, hanem bármely másikban is, szerintem ez egy ébresztő volt a biztonsággal és a védelmi rendszerekkel kapcsolatban, hogy megakadályozzák a hackeléseket. De ez mindennapos, a kormány minden egyes szegmensénél, cégeknél és magánszemélyeknél is. Ilyen világban élünk, ebben az összekapcsolt világban, ahol mindannyian össze vagyunk kötve és fogékonyak vagyunk az ilyen dolgokra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek