Starity

Kim Hyun Joong apa lesz

2015. február 25. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 22-én jelent meg először arról cikk, hogy Hyun Joong volt barátnője várandós, amit pár nappal később a KeyEast és maga Hyun Joong is megerősített.

hirdetés
Kim Hyun Joong apa lesz

2015. február 22-én a Woman Sense-ben jelentek meg először pletykák, miszerint a dél-koreai énekes volt barátnője várandós. Hyun Joong eleinte tagadta a híreket, ám ügynöksége azt nyilatkozta, ha valóban várandós Miss Choi, akkor az énekes természetesen gondoskodni fog gyermekéről. Február 24-én pedig a cég egy képviselője a K-Pop Heraldnak elmondta, hogy Hyun Joong most már tisztában van volt barátnője állapotával, de még nem tudott vele találkozni.

Nem tagadjuk a terhességét. Kim akkor értesült róla, amikor Choi egy ultrahangos fotót küldött neki a magzatról – kezdte tisztázni az egyik szóvivő az esetet, majd hozzátette: Arról van szó, hogy Hyun Joong megkérte volt barátnőjét, hogy menjen el vele egy kórházba, hogy megtudja, a lány és a magzat jól vannak-e, de ő nem reagált.

Eközben volt barátnőjének jogi képviselője is kiadott egy nyilatkozatot arról, hogy Choi valóban terhes, ezt pedig megfelelő orvosi papírokkal is tudják igazolni. Igaz, hogy Miss Choi terhes. És az is igaz, hogy Kim Hyun Joong az apa. Miss Choi jelenleg rendszeresen jár a klinikára és próbál pihenni, hogy állapota rendben legyen – mesélte ügyvédje, Sun Jong Moon, aki a Sport Seoulnak adott telefonon interjút.

A párról 2014 augusztusában jelentek meg először hírek, mikor a volt barátnő bántalmazással vádolta meg az énekest, aki először tagadott, majd később nyilvánosan bocsánatot kért. Később Choi ejtette a vádakat, viszont a Szöuli Kerületi Bíróság vádat emelt Hyun Joong ellen, és végül 5 millió won pénzbüntetésre ítélte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek