Starity

Érkezik Brandon Flowers második szólóalbuma

2015. február 25. 15:03   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Killers együttes frontembere nemrég bejelentette, hogy hamarosan érkezik második stúdiólemeze The Desired Effect címen. A hírt egy kézzel írt levélben közölte a rajongókkal weboldalán keresztül.

hirdetés
Érkezik Brandon Flowers második szólóalbuma

2015. május 18-án végre fizikai testet ölt a The Desired Effect. Ariel és én együttműködtünk a stúdióban, dolgoztunk a kommunikáció, a vita, s végül az édes bűnbánat szellemében. Még senki sem látta vagy hallotta a változást. De hamarosan mindannyian fogjuk. BF 81 – írta Brandon.

Az említett Ariel nem más, mint Ariel Rechtshaid, aki 2014-ben elnyerte az év producerének járó elismerést a Grammy-díj-átadón, miután együtt dolgozott a Haimmel, Sky Ferreirával és a Vampire Weekenddel. Ugyanakkor nemrég közreműködött Madonna egyik új dalában is, név szerint a Living for Love című szerzeményben. Kilök a komfortzónámból. Először voltak nézeteltéréseink, de már minden oké – mondta a zenész Arielről az NME magazinnak adott interjújában.

Flowers korábban egy rövid videót is megjelentetett a weboldalán KEYS címmel, amelyben egy kis ízelítőt adott a korongból egy zongora segítségével.

Ez az album az első, amit Brandon az utolsó szólólemeze óta kiadott. Együttesével, a Killersszel pedig előreláthatóan egyelőre nem tervez új dalokat. A banda legutoljára 2013-ban jelentetett meg egy Direct Hits albumot, amin a korábbi számok mellett kettő új volt hallható, ám ezeken és a 2012-es Battle Born CD-n kívül nem nagyon adtak ki új zenét a fiúk. 

Tavaly decemberben a rajongók még megkapták a jól megszokott karácsonyi dalt, hiszen a The Killersről köztudott, hogy évek óta minden egyes szeretet ünnepén új számot adnak ki, a bevételt pedig egy AIDS ellen küzdő szervezetnek adományozzák, a Product Red kampány keretében. A dal címe Joel, the Lump of Coal lett, s a Jimmy Kimmel Live!-ban debütált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek