Starity

Megjelent Madison Beer harmadik videoklipje

2015. február 25. 12:12   |   Szerző: MissAjsa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Madison legutoljára az Unbreakable című klipjével jelentkezett és azóta csak egy covervideója jelent meg, amiben Sam Smith Stay With Me című dalát dolgozta fel.

hirdetés
Megjelent Madison Beer harmadik videoklipje
Fotó: Andrew Zaeh

Az aranytorkú énekesnő viszont nem tűnt el. Keményen dolgozott az utóbbi időben a debütáló albumán, és több előadóval is együttműködött. Legutóbb a Mako nevű kéttagú fiúbandával írt közösen egy dalt, amit később felénekelt, és most meg is jelent a videoklipje, magyar idő szerint ma hajnalban.

Madison már hetekkel ezelőtt megosztotta rajongóival, hogy érkezik az új dala, és azt is megtudhattuk, hogy az I Won’t Let You Walk Away címet kapta. Az énekesnő egy héttel ezelőtt visszaszámlálást kezdett, mely egészen máig tartott, mígnem a duett fel nem került az iTunesra, a videoklip pedig a YouTube-ra.

A klip igazán érdekesre, színesre és fiatalosra sikeredett, épp, mint Madison, így egyáltalán nem meglepő, hogy a fanoktól eddig csak pozitív visszajelzést kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek