Starity

Kórházba szállították Demi Lovatót

2015. február 25. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekesnőnél súlyos légzési nehézségek léptek fel, ezért egyből kórházba szállították a tegnapi nap folyamán.

hirdetés
Kórházba szállították Demi Lovatót

Demi Lovatót a keddi nap folyamán sürgősen kórházba kellett szállítani – adta közzé a hírt ma reggel elsőként a TMZ. A fiatal énekesnőt a Providence Tarzana létesítményébe vitte be az egyik barátja, miután csak nagyon nehezen kapott levegőt és fulladozni kezdett. Hosszas vizsgálatok után kiderült, hogy Lovato tüdőfertőzéssel küzd, és azonnal gyógyszeres kezelést kapott az egyébként is sokat betegeskedő egykori X-Faktor-mentor.

A helyzetet nehezíti, hogy Lovato a napokban kezdett bele ötödik albumának munkálataiba, kórházba kerülésének napján pedig épp egy neves producerrel lett volna találkozója a stúdióban. Természetesen rajongóit most ez izgatja a legkevésbé, akiknek első helyen az egészsége áll és nagyon aggódnak érte.

Éppen ezért a Gossip Cop felkereste Lovato sajtósát, aki megnyugtatta őket, hogy a dolog nem annyira súlyos, mint ahogy azt a média megpróbálja lehozni az ijesztőbbnél ijesztőbb szalagcímekkel, és ma reggelre már sokkal jobban érezte magát, így ha minden igaz, már otthon lábadozik szerettei körében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek