Starity

Elhunyt a fiatal koreai énekesnő

2015. február 26. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi napon jelentették be a hírt, hogy a Baby KARA egyik versenyzője, So Jin tragikusan elhunyt. A rendőrség még vizsgálja a halál okát, ám valószínűleg öngyilkosságot követett el a fiatal énekesnő.

hirdetés
Elhunyt a fiatal koreai énekesnő

Borzalmas hírt jelentettek be a napokban: egy fiatal dél-koreai nőt eszméletlenül találtak egy virágágyásban, egy Daejeon városában található lakás előtt. Az ifjú hölgyet azonnal kórházba szállították, azonban a klinikán 14:07 perckor életét vesztette. Később a rendőrség azonosította a holtestet és kiderült, hogy a Baby KARA című műsorból megismert Ahn So Jin az áldozat.

Köztudott, hogy So Jin az elmúlt időszakban depressziós tünetekkel küzdött, ezért felmerült az öngyilkosság lehetősége is, ám eddig még nem találták meg a búcsúlevelét. Sajnos, még semmiféle búcsúlevelet nem találtunk a hölgytől, így továbbra is vizsgáljuk az esetet. Kérünk szépen mindenkit, hogy ne terjesszenek hamis, eltúlzott történeteket és ne kezdjenek találgatásokba! – nyilatkozta a rendőrség egyik szóvivője.

So Jin 10 emelet magasból zuhant le lakásából. A mindössze csak 23 éves tehetség egy vetélkedőben vált ismerté, melyet KARA Project néven ismert meg a világ. A show időszakában rengeteg elismerést kapott, miközben követte az utat, hogy beteljesítse álmait és híres énekesnő váljon belőle, ám végül nem ő került ki győztesként. So Jint egy tündöklő, fiatal és életvidám természetként ismerhettük.

Nyugodjon békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek