Starity

Hatalmasat zakózott Madonna a Brit Awards színpadán

2015. február 26. 00:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezajlott a brit Grammy-díj-átadóként számon tartott Brit Awards, melynek fő csillaga Madonna volt, aki a show-t zárta. Az ikon hatalmas beharangozást kapott, majdnem akkorát, mint amekkorát puffant a színpadon, fellépés közben.

hirdetés
Hatalmasat zakózott Madonna a Brit Awards színpadán

Kiosztották a Brit Awards idei szobrait, és a legnagyobb nyertesek közé, nem meglepő módon, Taylor Swift, Ed Sheeran, Sam Smith és a One Direction tartozott. A show egészen a végéig eseménytelenül zajlott, a legtöbb kritikus már-már az unalmas jelzővel illette a kétórás átadást – hiába nyújtott hibátlan vokális teljesítményt Sheeran vagy éppen Smith.

A Brit Awardsot idén Taylor Swift nyitotta meg a Blank Space című dalával, és Madonna, a pop királynője zárta a sorokat. A legtöbb sztár így a legendás énekesnőt várta a legjobban, többek között Ed Sheeran, Sam Smith és Adam Lambert is a pop anyjaként emlegette Madonnát, és alig várták, hogy színpadra lépjen az este folyamán.

Az egész show alatt emlegették az ikon visszatérését, ellenben sajnos ő már az első fél percben rosszul jött ki a hype-ból, ugyanis egyik táncosa köpenyénél fogva lerántotta a porondról és így hatalmasat esett. Madonna mellett szól, hogy hihetetlen profi módon oldotta meg, és úgy folytatta a koreográfiát, mintha mi sem történt volna. Sajnos, ez nem von le abból, hogy mindenki erről fog beszélni.

Legnagyobb rajongójaként számon tartott Adam Lambert természetesen elsőként fejezte ki a sajnálatát, és reméli, hogy a biztonsági őrök megengedik neki, hogy a backstage-ben is kifejezze tiszteletét az énekesnő felé: Micsoda remek előadás, Madonna! Professzionális előadó és egy legenda vagy. »Nézted, ahogy elbotlok, de folytatni fogom!« – idézett a szövegből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek