Starity

Ruhamustra: BRIT Awards

2015. február 26. 01:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezajlott a 35. BRIT Awards Londonban, így természetesen nem volt hiány szemkápráztató költeményekben és hatalmas bakikban a vörös szőnyegen.

hirdetés
Ruhamustra: BRIT Awards

Cara Delevingne

A híres brit modell, Cara Delevingne egy Saint Laurent-együttes mellett döntött, és milyen jól! Bár nem öltözött nagyon ki, az átadóra mégis elment ez a lezser szerelés.

Little Mix

Gyönyörű lánybandaként ragyogott a Little Mix az O2 arénában. Bár az énekesnők nem öltöztek egymáshoz, valahogy mégis egységet alkottak, és egytől egyig hibátlanul néztek ki.

Karlie Kloss

Karlie Kloss egy hófehér Rex-estélyi mellett döntött, ami kiemelte karcsú alakját és finom vonalait. A ruhát fekete szalag dobja fel, amihez tökéletesen illett a cipője is.

Paloma Faith

Paloma Faith nemcsak hazavihette második BRIT Awards szobrocskáját, de a vörös szőnyegen is minden szemet magára vonzott a Rex-darabjában. Kicsit túllőtt a célon, de az énekesnő stílusához kétségkívül hibátlan választás volt.

Sam Smith

Királykék Gucci-öltönyben feszített az este egyik fénypontja, Sam Smith. Az énekes maradt az egyszerűség kellemes vonalán, és hófehér inget választott az elegáns darab mellé. Milyen jól tette!

Adam Lambert

Dolce & Gabbana-szmokingban jelent meg az átadón Adam Lambert, aki alig várta, hogy lássa Madonnát a színpadon. Az énekes természetesen nem fért a bőrébe, ismét feldobta a letisztult megjelenését egy extrém kiegészítővel – ezúttal arany, bőrrel díszített gyűrűre esett a választása.

Ed Sheeran

Most biztosan nem gondolta senki pincérnek Ed Sheerant, aki egy éjfekete szmokingban ragyogta be az estét. Ed nemcsak szobrokat vihetett haza, hanem minden nézőt lenyűgözött hibátlan előadásával a show kezdetén.

Jessie Ware

Hatalmasat bakizott azonban Jessie Ware stylistja, hiszen a mindössze 30 éves énekesnő simán kinézett negyvennek a bordó színű Miu Miu-ruhájában és a borzalmas sminkjében. Semmi gond, Jessie, majd legközelebb!

Rita Ora

Mindenki imádta Rita Orát ebben a mélyen dekoltált költeményben, ami kiemelte az énekesnő domború vonalait. Sok szívet elrabolt az este folyamán, az is biztos!

Marina and the Diamonds

Marina Diamandis modern Marilyn Monroeként jelent meg az átadón, és a pózt is tökéletesen hozta a vörös szőnyegen.

FKA Twigs

FKA Twigs bár most szobor nélkül maradt, a vörös szőnyegen azért mindenki róla beszélt. Az énekesnő nem hazudtolta meg magát, és egy nem mindennapi költeményben produkálta magát a fotósoknak.

Calvin Harris

A felkapott DJ, Calvin Harris lezserre vette a figurát az idei átadón, így egy szűk farmer, ing és zakó mellett döntött. Hibátlan párosítás, még mindig – bár a kopással lenne némi kivetnivalónk!

Charli XCX

A Boom Clap énekesnője átnevezhetné a dalát inkább Boob Clapre, hiszen most is mindenki a dekoltázsával volt elfoglalva, amit nem volt rest kipakolni a nézőknek. Azt nem is említve, hogy a ruha bár hosszú volt, nem igazán takarta Charli XCX testét, anyagát tekintve.

Ellie Goulding

Ellie Goulding igazán sikkes volt ebben a nyárias, fehér darabban, ami a jó ízlés határain belül maradt. A haját természetesen szárították be, ami adott egy bohókás hangulatot a külcsínyének.

Orlando Bloom

Az este meglepetése Orlando Bloom volt, aki Rita Ora oldalán adott át díjat a műsorban. A színész nem vette túl komolyan az estet, így a nadrágját is elfelejtette rendesen letűrni, de ez mit sem vont le a charme-jából.

Taylor Swift

Taylor Swift ezúttal egy Roberto Cavalli-költemény mellett döntött, amivel nem is lenne semmi gond, ha nem lett volna egy hatalmas piros sárkány a hátán. Túl sok, és sokat levont a szépen szabott darab értékéből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek