Starity

Adam Lambert cikinek érzi, ahogy öltözködött

2015. február 26. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi BRIT Awardson adott interjút Adam Lambert, amiben új nagylemezéről árult el részleteket a riportereknek.

hirdetés
Adam Lambert cikinek érzi, ahogy öltözködött

Az énekes tegnap részt vett a BRIT Awardson, ami nagy izgalommal töltötte el, hiszen karrierje során először kapott meghívót a neves eseményre. Lambert több interjút is adott a vörös szőnyegen, amiben apró részleteket árult el a nagylemezéről és azt is megtudhattuk, kivel dolgozna a legszívesebben.

Az új albumom, a The Original High idén nyáron érkezik. Az executive producer Shellback és Max Martin volt, így egy erős popanyagot hoztunk össze, némi house és R’n’B beütéssel. Nagyon izgatott vagyok, hogy az emberek hallhassák. Lesz egy The Original High című dal a lemezen, aminek szürreális a dalszövege és nagyon elgondolkodtató. Ami igazán tetszik ezen a lemezen, hogy mindenkinek minden dal más-mást jelenthet. Nincsenek konkrétumok, hanem saját magad értelmezheted őket. Ez most a hallgatókról szól, nem rólam. Ennek ellenére nagyon személyes lesz. A zenét a közönségemnek írom, nem saját magamnak. Kíváncsi vagyok, kinek mi jön le. Lambert kedvence a The Original High című dal és az első kislemeze, aminek címét még nem árulhatja el, csak annyit, hogy április elején érkezik.

Arra a kérdésre, hogy milyen tippet adna a vörös szőnyegre érkezőknek, nem tudott válaszolni: Ne tőlem kérj tanácsot, én is mindig elcseszem. Annyi hülye megjelenésem volt. Néha ránézek egy-két régi képre, és megkérdezem magamtól, hogy mi a szart gondoltam. Most úgy érzem, jó irányba haladok, jól érzem magam a bőrömben. Ennek ellenére annyi »hű, basszus, mit csináltál?« pillanatom volt. A sok sminkem, a tollak... egyszerűen túl sok voltam. Azonban akkor ez volt a trend. A felülről fotózott MySpace-képek, az emós haj és a többi. Próbáltunk menők lenni, nem?

A 33 éves énekes legjobban Madonna fellépését várta, hiszen szerinte, ő a pop anyja, aki hatalmas tiszteletnek örvend részéről. Lesz az albumomon néhány együttműködés, de erről sem mondhatok még semmit. A britek viszont nagyon értenek a zenéhez, és hihetetlenül énekelnek. Le vagyok nyűgözve. Szívesen dolgoznék együtt Sam Smithszel vagy éppen Ed Sheerannel. Nagy rajongójuk vagyok és hihetetlenül rendes srácok – zárta sorait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek