Starity

Bűnözőt alakít új klipjében Iggy Azalea

2015. február 27. 20:08   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órája megjelent Iggy Azalea és Jennifer Hudson közös videoklipje a Trouble című dalhoz.

hirdetés
Bűnözőt alakít új klipjében Iggy Azalea

Az ausztrál rapper körülbelül két éve robbant be igazán a köztudatba, azóta rajongói legnagyobb örömére már számos klipet publikált, és kiadta a The New Classic név alatt futó első lemezét is. Iggy már karrierje kezdete óta szívesen dolgozik együtt más énekesekkel és énekesnőkkel, és be kell vallani, ez a módszer eddig mindig meghozta a várt sikert.

Bizonyára csak nagyon kevesen vannak, akik még egyszer sem hallották a brit Charli XCX-szel készített Fancyt, vagy az Ariana Grandével közös Problemöt, bár nem maradt visszhang nélkül a Black Widow sem, melyben Rita Ora segédkezett.

Pár órája pedig debütált Iggy és Jennifer Hudson közös dalához, a Trouble-höz készített klip is. Ha a videók témájának érdekességéről van szó, akkor ez is nyerő: a rapper ezúttal egy bűnözőt alakít, akit a rendőr szerepébe bújt Jennifer üldöz Los Angeles utcáin.

Az új kislemezes dal a The New Classic című korongja újra kiadott verzióján, a Reclassifiedon szerepel négy további dallal együtt: a Beg For Ittel, az Iggy SZN-nel, a We In This Bitchcsel és az Ellie Goulding közreműködésével készült a Heavy Crownnal.

A kislemez borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek