Starity

Klippremier: Anette Olzon – Shine

2015. február 27. 21:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai nap debütált az énekesnő második kisfilmje legelső szólólemezéről.

hirdetés
Klippremier: Anette Olzon – Shine

Nem is olyan rég számoltunk be arról, hogy az ex-Nightwish-énekesnő második videoklipjét forgatja. A svéd rockénekesnő első szólóanyaga tavaly került az üzletek polcaira Shine néven, amely Nettie saját dalaiból és stílusából épült fel.

A lemezről elsőként a Falling című dal jelent meg, amelyet egy dalszöveges kisfilm követett, majd a Lies került nyilvánosságra, a hozzá készült videoklippel együtt. A klip igencsak nagy sikernek örvend, hiszen az MTV nevezetű zenecsatorna is vetíti a tévében.

Emellett Nettie továbbra sem vesztegeti idejét, hiszen hamarosan kezdetét veszi a finnországi Tähdet, Tähdet nevezetű tévéműsor, amelyben ő is énekel számos neves finn hírességgel karöltve. Valamint a Shine-turné is újra elindult, melynek első állomása jelenlegi otthona, Finnország volt és az énekesnő meglepetésképpen néhány Nightwish-számot is előadott, ezzel megcáfolva előző kijelentését.

A mai napon viszont rettentően boldogan jelentette be rajongóinak hivatalos Facebook-oldalán, hogy hivatalosan is megjelent második kisfilmje, a Shine, melyet örömmel csatolt bejegyzéséhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek