Starity

Kelly Clarkson nem tudta, hogy egy Tokio Hotel-dalt dolgozott fel

2015. február 28. 16:04   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor a híres énekesnő megjelentette új dalát, a Run Run Runt, mindenkinek feltűnt, hogy ez a német Tokio Hotel együttes dalának a feldolgozása. Mindenkinek, kivéve Kellynek.

hirdetés
Kelly Clarkson nem tudta, hogy egy Tokio Hotel-dalt dolgozott fel

4 év után, 2014-ben a Tokio Hotel visszatért a médiába. Első daluk, ami megjelent, egy lassú, érzelmes, zongorakíséretű ballada volt, a Run Run Run. Bár a fiúk rengeteg változáson mentek keresztül, a zenéjük most sem okozott csalódást a rajongóiknak.

Pár napja debütált Kelly Clarkson új dala is, ami John Legend közreműködésével készült, viszont a Tokio Hotel-fanoknak még sem tűnt olyan újdonságnak. Sehova sem volt kiírva a dal eredete, de a rajongók rögtön rájöttek, hogy ez a német együttes slágerének a feldolgozása. Ez a változat is elnyerte az emberek tetszését, azonban senki sem értette, miért jelent meg úgy, mintha ez Kelly és John saját száma lenne.

Kellyék változata a Tokio Hotelnek is tetszett, rögtön meg is osztották és elmondták, mennyire hízelgő, hogy ilyen tehetséges emberek dolgozták fel a dalukat. Azonban mint kiderült, az énekesnő arról sem tudott, hogy egyáltalán létezett ez a szám. Wow, épp most hallgattam meg a Tokio Hotel verzióját a Run Run Runból! Nagyon jó! Azelőtt sosem hallottam róla! Pár rajongó keltette fel rá a figyelmemet.

Twitter-oldalán azt is elmondta, hogy csak a zongorás/vokális verziót hallotta, amit a dal írói küldtek neki évekkel ezelőtt, és úgy véli, ezek szerint nem a Tokio Hotel az eredeti szerző. Viszont azt is határozottan kijelentette, hogy ezzel nem akart tiszteletlen lenni a német együttessel szemben és egy előadótól sem volt szándékában lopni, ilyet sosem tenne.

Kelly információjának ellenére a Tokio Hotel Kings of Suburbia albumán Bill Kaulitz és Tom Kaulitz is úgy van megjelenítve a Run Run Run mellett, mint a dal szerzői. Azonban ahogy John Legend is írta Twitter-oldalán, a zenetörténelem tele van olyan dalokkal, amelyeket több előadó énekel, így gratuláció az íróknak, hogy ilyen sikeres dalt készítettek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek