Starity

Megérkezett a Welcome to Me első trailere

2015. február 27. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itt van a Kristen Wiig főszereplésével készült vígjáték legelső hivatalos előzetese.

hirdetés
Megérkezett a Welcome to Me első trailere

A borderline személyiségzavarban szenvedő Alice Klieg élete fenekestől felfordul, amikor milliárdokat nyer. Ugyanis leáll gyógyszereinek szedésével, és vagyonából bevásárolja magát a televízióba, ahol saját beszélgetős műsort indít Welcome to Me címen. A vígjáték-dráma az Oprah Winfrey-t istenítő Alice zavaros életét követi nyomon, egy egész éven keresztül.

A főszereplő, Kristen Wiig mellett szerepet kapott még a filmben Jennifer Jason Leigh, Linda Cardellini, Joan Cusack, James Marsden, Wes Bentley, Alan Tudyk, Tim Robbins és Thomas Mann is. A rendezői székben Shira Piven foglalt helyet, a forgatókönyvért pedig Eliot Laurence volt felelős.

A kritikusok tavaly szeptemberben tekinthették meg először a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, majd októberben a Vancoveri Nemzetközi Filmfesztiválon, a tegnapi napon, február 26-án pedig az Isztambuli Nemzetközi Független Filmfesztiválon is bemutatták. A nagyközönség számára azonban csak májustól lesz elérhető, ráadásul egyelőre csak az Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek