Starity

Thalía szigorúan bánik a gyerekeivel

2015. február 28. 21:09   |   Szerző: El Mexicano

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói énekesnő a Despierta América című műsor sztárvendége volt, ahol sok mindenről beszélt, többek között a gyereknevelésről.

hirdetés
Thalía szigorúan bánik a gyerekeivel
Fotó: ThaliaSource.net

Thalía a napokban az Univisión spanyol nyelvű amerikai csatorna reggeli beszélgetős műsorának vendége volt, ahol sok mindenről faggatták, többek között sikerének titkairól és gyerekeiről is.

A kétgyermekes sztáranyuka szerint fontos, hogy a szülőnek legyen tekintélye a gyerekei szemében. Erre utalt, amikor arról kérdezték, szigorú-e a gyermekeivel, ugyanis a következőt felelte: „Nagyon szigorú. Igen szeretetteljes, de nagyon szigorú, mert azt vettem észre, hogy amikor egy kicsit is elengedem a nadrágszíjat, ők is elengedik magukat és nyugtalanokká válnak. Amikor viszont korlátokat szabsz nekik, azt ők megköszönik és jobban tisztelnek. Szóval én így bizonyos dolgokban szigorú vagyok, ugyanakkor laza, barátságos és nagyon boldog vagyok velük” – ecsetelte.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy gyerekeivel csak saját anyanyelvén beszél, azonban amikor hazaérnek az iskolából/óvodából, rögtön angolra váltanak. Bevallotta, hogy főleg a kisfia angolját esik nehezére megértenie: „Nem értelek, beszélj nekem spanyolul!” – szokta neki mondani ilyenkor.

Thalía egy hétéves kislány, Sabrina (2007) és egy hároméves kisfiú, Matthew – spanyolul Mateo – (2011) édesanyja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek