Starity

Kiszivárgott az új Papa Roach-kisfilm

2015. február 28. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A január 27-én megjelent F.E.A.R. címre keresztelt, nyolcadik Papa Roach-album legnépszerűbb szerzeményéhez, a Maria Brinkkel közösen felvett Gravityhez forgattak kisfilmet a srácok.

hirdetés
Kiszivárgott az új Papa Roach-kisfilm

A fennállásának 22. évét ünneplő kaliforniai csapat legújabb, F.E.A.R. címre keresztelt stúdiólemeze január 27-én került az üzletek polcaira az Eleven Seven Music gondozásában, mely korongot méltán kiáltották ki 2015 legjobban várt rockzenei alkotásának. A 12 számot felsorakoztató album érdekessége, hogy két duett is helyet kapott rajta: az egyik a Royce da 5'9-nal közösen felvett Warriors, a másik pedig az In This Momentből ismert Maria Brinkkel közös kollaboráció gyümölcse, a Gravity.

A zenekar Jacoby Shaddix frontemberrel a rendezői székben készítette el legújabb kisfilmjét a Gravity című szerzeményhez, mely a mai napon szivárgott ki – napokkal a hivatalos megjelenés előtt. A videoklip képi világa kissé eltér a csapat eddigi alkotásaitól, ettől függetlenül remekül visszaadja a dal témáját. Az In This Moment rajongóinak nagy örömére pedig Maria is feltűnik a képkockákon.

A négytagú formáció jelenleg Ausztráliában turnézik, márciusban pedig az Egyesült Királyság felé veszik útjukat. Mindazonáltal a szoros menetrendbe belefért egy kis kikapcsolódás is, ugyanis a srácok egy állatkertben nyújtóztatták ki megfáradt tagjaikat koalák és kenguruk társaságában, mely kiruccanásról örömmel tudatták követőiket is.


Fotók: Facebook/Papa Roach

A zenekar egyébként hazánkban is tiszteletét teszi, ugyanis június 14-én a budapesti Barba Negra Trackben állnak majd színpadra, és örvendeztetik meg a magyar rajongókat. Az eseményre nemrég elkezdődött a jegyek árusítása, a kedvezményes belépőket pedig rövid időn belül elkapkodták, így aki szeretné élőben is hallani a többek között Gravityt is, az jobban teszi, ha mihamarabb jegyet vásárol, melyet itt megtehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek