Starity

Megjelent Tori Kelly harmadik klipje

2015. február 28. 19:07   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban debütált az amerikai énekesnő új szerzeményéhez, a Nobody Love-hoz készült kisfilm.

hirdetés
Megjelent Tori Kelly harmadik klipje

A videómegosztó tele van tehetségesebbnél tehetségesebb előadókkal, kik feldolgozások révén próbálgatják a szárnyaikat, és igyekeznek beindítani karrierjüket. Nap mint nap közszemlére kerül egy-egy újabb cover, épp úgy, ahogy folyamatosan bővül az ezeket előadó énekesek, énekesnők száma is.

Tori Kelly is valahogy így kezdte, bár kétségtelenül nem mostanában: első videóját hét éve töltötte fel a YouTube-ra, s azóta rengeteget kellett dolgozzon ahhoz, hogy ott tartson, ahol most áll. A feldolgozásain kívül már két EP-t adott ki – a Forewordöt és a Handmade Songst –, négy single-t – Mr. Music, Fill A Heart, Confetti és Bring Me Home címekkel –, nemrég pedig egy egészen új dalt jelentetett meg Nobody Love név alatt.

A napokban tette közzé a hozzá készült klipet is, mely elég ütősre sikeredett: az énekesnő egy étkezdében bulizva tölti a videó nagy részét, a maradék időt viszont szívesen üti el az utcán táncolva, vagy egy kék fényű teremben zenélve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek