Starity

90 perces résszel zárul a The Walking Dead 5. évada

2015. február 28. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hét közepén jelentették be, hogy az egy hónap múlva érkező finálé jóval hosszabb lesz, mint az eddig megszokott epizódok.

hirdetés
90 perces résszel zárul a The Walking Dead 5. évada
Fotó: Gene Page/AMC

Szerdán tett közzé egy hírt a Twitteren keresztül az Entertainment Weekly ügyvezető asszisztense és szerkesztője, Dalton Ross, amitől a The Walking Dead nézői kétségtelenül a fellegekben jártak. Bár hamarosan végéhez érkezik az AMC sikersorozatának ötödik évada és ez azt jelenti, hogy nagyjából hét hónapot várni kell a folytatásra, boldogságra ad okot a tény, hogy a jelenleg futó szezon legutolsó epizódja 90 perc hosszú lesz.

A #TheWalkingDead évadzárója március 29-én kerül adásba és szuperhosszú, méghozzá 90 perces lesz – csiripelte izgatottan Dalton.

Tehát már csak öt rész van hátra az ötödik évadból, és az utolsó március 29-én, vasárnap este kerül adásba az Egyesült Államokban, ám azt még nem tudni, hogy miről is fog szólni, hiszen a készítők sosem lövik le előre a poént. Mindössze annyit adtak tudtunkra, hogy a 16. epizódot Greg Nicotero producer rendezi majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek