Starity

Ryan Gosling kezére tetováltatta kislánya nevét?

2015. március 02. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű színészt és kezét a napokban fotózták le, mely arra enged következtetni, hogy Ryan ujjain immár tetoválás formájában kislánya beceneve olvasható.

hirdetés
Ryan Gosling kezére tetováltatta kislánya nevét?

Ryan Gosling és felesége, Eva Mendes tavaly szeptermber óta boldog szülők, hiszen megszületett kislányuk, Esmeralda. A színész éppen gondtalanul sétált Los Angelesben a  Los Feliz környékén, amikor pár lesifotó készült róla. Az egyik képen, ha jobban megfigyeljük, kibetűzhetünk Ryan ujjain egy nevet: Esme. Úgy tűnik, hogy a friss apukának minden gondolata kislánya körül forog, akinek becenevét már kezén is viseli.

Az azonban nem derült ki egyértelműen, hogy a felirat ténylegesen tetoválás-e, vagy csupán egy tollal firkált kreálmány a család valamely tagja részéről. A magazinnak a baba születése után nem sokkal egy ismeretlen forrás elárulta, hogy a leányka teljes neve azért lett Esmeralda Amada Gosling, mert Eva azt szerette volna, ha gyermeke valamilyen szempontból spanyol örökségét is tovább viszi, ha már vezetéknevét az apjától kapta. Ráadásul a teljes név magyarul ’smaragd’-ot jelöl, míg az Amada ’szeretett, kedves’ jelentéssel bír. A neve elhallgatását kérő bennfentes azt is elárulta, hogy Ryan énekelni is szokott Esmeraldának – sokszor saját dalokat, melyekbe gyakorta beépíti kislánya nevét is.

A 34 éves színész eddig semmit sem nyilatkozott az állítólagos tetoválásával kapcsolatban, így könnyen lehet, hogy ténylegesen csak lemosható tinta található ujjain.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek