Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2015. március 01. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hét telt el, a sztárok pedig most sem tétlenkedtek, rengeteg fotóval lepték meg követőiket és rajongóikat az Instagram-fiókjukról. Íme, egy válogatás a legjobbakból!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Katy Perry Olaszországból jelentkezett

Bár az énekesnő jelenleg Bécsből tölt fel képeket, a legnagyobb sikert mégis az Olaszországból feltöltött selfie-je aratta, közel egymillió szívecskével. Katy turnéja, a The Prismatic World Tour nemrég startolt ismét, amivel Budapesthez legközelebb Pozsonyban, Prágában és Bécsben koncertezik.

Adam Lambert üzent rajongóinak

Szerintem, mindenkinek kedvelnie kéne mindenkit – áll a feliraton egy Andy Warhol-idézet, amely előtt Adam Lambert, és Roger Taylor tehetséges fia, Rufus Taylor pózol.

Little Mix a BRIT Awardson

A lányok remekül érezték magukat a brit díjátadón, és elmondásuk szerint a kedvencük az este folyamán Sam Smith volt.

Lady Gaga imádja a Rock'n'Roll-t

Visszatért a szőke hajhoz Lady Gaga, legalábbis elővette a rég használt parókáját, amivel egyik éjszaka mozdult ki New York-i apartmanjából. Az énekesnő nagy sikert ért el ezzel a képével, hiszen közel 300 ezer szívet érdemelt ki vele.

Khloe Kardashian az egészséges életmódra buzdít

Khloe összevágta, hogy nézett ki két évvel ezelőtt, és hogy néz ki most. A valóságshow-sztár megosztotta, hogy nem az emberekért fogyott le, hanem saját magáért és az egészségéért. Elismeri, hogy az emberek szerették őt kövérnek bélyegezni, ellenben ő nem gondolja, hogy az volt; inkább túlsúlyos, lusta és egészségtelen. Két éve azonban elhatározta, hogy változtat, és itt tart most. Csak gratulálni tudunk!

Dakota Johnson készen áll a vörös szőnyegre

A színésznő dögös vörös rúzs mellett döntött, amivel A szürke ötven árnyalatában is meghódította Christian szívét.

Selena Gomez forgatásra készül

Hamarosan érkezik az I Want You To Know videoklipje, amiben a latin szépség és a szerző, Zedd is feltűnik majd. Selena izgatottan osztott meg egy előzetest abból, hogy hogy fog kinézni. Csinos!

James Francónak hálótársa akadt

A színész egy csomag Pirate’s Bootyval, avagy kalóz popsival bújt ágyba, amit nem volt rest megmutatni a világnak. A kérdés az, vajon ki fotózott?

Sztárkavalkád a BRIT Awardson

Karlie Kloss, Taylor Swift, Cara Delevingne, Ellie Goulding, Sam Smith, Kanye West és Kim Kardashian egy helyen – ez is csak a BRIT Awardson történhet meg. A sztárok büszkén mutogatták, milyen új barátságokat kötöttek, vagy éppen milyen régieket elevenítettek fel.

Victoria Justice gigantikus fagyija

A V, mint Viktória sztárja megmutatta követőinek, hogy a kemény diétája mellett nem rest bűnözni, és néha egy XXL-es fagylaltkehely is belefér. Egészen biztos, hogy sok követőjének összefolyt a nyál a szájában.

Carly Rae Jepsen dalszöveget osztott meg

Az énekesnőnek hamarosan új albuma jelenik meg, ami miatt nagyon izgatott lehet. A Call Me Maybe sztárja így új dalszövegrészletet osztott meg követőivel, amit a falra írt fel.

Kim Kardashian romatnikus estéje Kanye Westtel

Ismét többet mutatott Kim, mint amennyire sokan kíváncsiak voltak – férje arcát nyalogatva fotózkodott a valóságshow-sztár, amit utána feltöltött Instagram-fiókjára. Mi azért örülünk, hogy rendben van a házasélete.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek