Starity

Az anyaságot ünnepli a Dolce & Gabbana

2015. március 02. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az olaszországi Milánóban jelenleg futó divatheteken mutatta be legfrissebb, családközpontú kollekcióját a hatalmas divatház.

hirdetés
Az anyaságot ünnepli a Dolce & Gabbana

Nem ez az első alkalom, hogy a Dolce & Gabbana luxusmárka a családot ünnepli kampányai segítségével – és valószínűleg nem is az utolsó.

A divatház Viva la mammának nevezte el a 2015–2016-os őszi–téli kollekcióját, mely a milánói divatheteken került bemutatásra.  A divatbemutató – melyen olyan modellek is végigvonultak, mint Gigi Hadid, Rajzák Kinga, Tako Natsvlishvili vagy Karlie Kloss – élő családi portrét mutatott be, amint modell anyukák kisgyerekeikkel együtt elfoglalták a kifutót.

A Spice Girls 1996-os slágerére, a Mamára végigvonuló három modell kezében vitte a kisbabáját, egy pedig a kislányával kézen fogva sétált ugyanolyan virágmintás ruhában. A jelenleg hat hónapos terhes Bianca Balti is megmutatta hasát egy divatos D&G-ruhában.

A ruhákat többnyire rózsák és olyan szívet melengető feliratok borítják, mint a Mama, az Amore, vagy az I love you mama angolul, franciául és olaszul.

A ruhák tervezői és egyben ötletgazdái, Domenico Dolce és Stefano Gabbana is megjelentek a show végén a modellekkel és babákkal körülvéve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek