Starity

Visszatért Conor Maynard

2015. március 02. 22:10   |   Szerző: MissAjsa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Conor már nagyon rég jelentkezett új szerzeménnyel, de úgy tűnik, 2015 a zenészek éve, hisz sok másik előadó mellett ő is visszatért a zeneiparba.

hirdetés
Visszatért Conor Maynard
Fotó: Facebook/Conor Maynard

A brit énekes utoljára 2013-ban adott ki dalt klippel, mégpedig az R U Crazy című szerzeményéhez, azóta viszont nem lehetett róla nagyon hallani a zenei téren semmit. Conornak még 2012 nyarán jelent meg a Contracs című debütáló albuma, amivel nagy sikereket aratott, most viszont úgy tűnik, ő is visszatér a többi kollégájával egyetemben.

Ugyanis március elsején debütált az énekes hivatalos VEVO-csatornáján a Talking About című dalához készült videoklipje, amire a rajongók már nagyon rég vártak. A szám követi Conor eddigi stílusát, a klip pedig igazi vidám, tavaszi-nyári hangulatot teremt.

Reméljük, ezek után nem tűnik el újra a fiatal énekes, hisz több pletyka felröppent már arról, hogy a nyárra tervezi kiadni második albumát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek