Starity

Reklámarc lett VV Fanni

2015. március 04. 09:09   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig ért véget a Való Világ 7. szériája, a valóságshow-ból ismert Fanni máris megkapta első felkérését: ő lett az Allora új arca.

hirdetés
Reklámarc lett VV Fanni
Fotó: RTL Klub / RTL 2

Novozánszki Fanni nevét a Való Világ 7. szezonja tette országosan ismertté. VV Fanni igaz ugyan, hogy nem nyerte meg az RTL 2-n futó játékot, viszont az egészen előkelő 5. helyet sikerült megszereznie magának.

Szó mi szó, a kiesése után sem volt oka panaszra. Különféle interjúk, közönségtalákozók vártak rá, valamint kétszer vezethette a BeleValóVilág című beszélgetős műsort is. Jelenleg – a korábbi szériából megismert VV Izához hasonlóan – az Allora nevű divatcég kereste meg őt azzal a kéréssel, hogy tegyen eleget meghívásuknak és legyen ő a márka új, tavaszi kollekciójának reklámarca. A hírt nemrégiben maga Fanni osztotta meg hivatalos Facebook-oldalán: Egy csodálatos Allora fotózás :) Életem legszebb élménye a Való Világ után – írta boldogan, és örömében két fényképet is posztolt a fotózásról.


Fotók: Facebook/VV Fanni  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek