Starity

Dalpremier: Jordin Sparks feat. 2 Chainz – Double Tap

2015. március 04. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem hat év után jelent meg az énekesnő hivatalos visszatérő kislemeze, méghozzá a 2 Chainz közreműködésével. A dal a hamarosan megjelenő harmadik albumának előfutára.

hirdetés
Dalpremier: Jordin Sparks feat. 2 Chainz – Double Tap
Fotó: Facebook / Jordin Sparks

Jordin az elmúlt hónapokban szinte csak Jason Derülóval való szakítása miatt volt a média középpontjában. De csak szinte, hiszen a háttérben keményen dolgozott: szerződést bontott régi kiadójával, az RCA-val, majd ezt követően aláírt a Sony Music alá tartozó Louder Than Life lemezkiadóval. Új dalokat írt, melyekből el is készült a hamarosan megjelenő lemez.

A harmadik korong egyben Jordin zenei visszatérését is jelenti, mivel az S.O.S. (Let The Music Play) megjelenése óta – azaz hat éve – nem adott ki olyan kislemezt, mely új album előfutáraként szolgált volna. Helyette inkább a filmiparban tevékenykedett: szerepelt a CSI: A helyszínelők című sorozatban, Whitney Houston oldalán leforgatta a Sparkle-t, továbbá Nicolas Cage és Chad Michael Murray mellett is feltűnt Az otthagyottak legújabb feldolgozásában. 

A rajongóknak azonban már nem kell tovább várni Jordin visszatérésére; tegnap, azaz 2015. március 3-án hivatalosan is megjelent YouTube-csatornáján – illetve az iTunesról is letölthetővé vált – a Double Tap címet viselő hivatalos kislemez, mely az új CD beharangozója, s amit 2 Chainz közreműködésével készített el. A dalhoz hamarosan megjelenik a videoklip is, melyet nemrég forgattak le. A cselekmény középpontjában úgy tudni, hogy egy házibuli áll majd, amelyre beállít Jordin történetbéli partnere, s miután meglátta a partin készült Instagram-képet, nem akarta azt „double tappelni”. 

A szám meghallgatása után Jordin eddigi munkásságát jól ismerőknek rögtön feltűnhet, hogy egy merőben más stílussal van dolgunk, mint amit eddig a 25 éves énekesnőtől megszokhattunk: a drámai balladák helyett most inkább egy könnyedebb, szexisebb vonalat képvisel zenéjével. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek