Starity

Demi Lovato: „Olly Murs óriási karakter”

2015. március 04. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato mesélt múlt heti kórházba kerüléséről, a Tampax tamponmárkával való együttműködéséről, de ismét szóba került az eljegyzés témája is.

hirdetés
Demi Lovato: „Olly Murs óriási karakter”

Ahogy arról múlthéten mi is beszámoltunk, a TMZ bombaként robbantotta a hírt, miszerint Demi Lovatót sürgősen kórházba kellett szállítani légzési nehézségek miatt, ugyanis egy ideje már influenzát követő tüdőgyulladással küzdött, és valószínűleg ennek szövődménye okozott nála problémát. Most viszont a fiatal énekesnő tiszta vizet öntött a pohárba és Mario López műsorában elmondta, hogy soha ne higgyünk el semmit, amit a TMZ biztos tényként állít. 

Volt egy ügyelet a kórház sürgősségi osztálya mellett. Odamentem, mert nem éreztem jól magam. Nem volt semmiféle kórházba rohanás. Az igaz, hogy nagyon beteg voltam, de nem rohantunk a kórházba. Kaptam antibiotikumokat és már jól vagyok.

Szóba került Lovato és a Tampax nevű tamponmárka együttműködése is, ami egy évvel ezelőtt az énekesnő Neon Lights turnéja előtt jött létre, céljuk pedig az, hogy a nők a menstruációs napokon is magabiztosan érezzék magukat és azt viseljenek, amit csak akarnak.

Szerettem volna velük együttműködni a Be Radiant kollekcióban, amiben az az elképesztő, hogy... Oké, várjunk, lépjünk túl azon, hogy ez tabutémának számítson. Nők vagyunk és van havonta egyszer az a bizonyos dolog, érted mire gondolok? – mondta nevetve egykori X Factor-os kollégájának, majd így folytatta: A fő ok, amiért csatlakozni akartam hozzájuk az nem más, mint hogy részükről ez az egész a magabiztosságról és a ragyogásról szól, valamint hogy jól érezd magad, viszont abban a bizonyos időszakban ez sokszor elég nehéz.

Tampax Radiant fotósorozat 2014

A 22 éves énekes-színésznő egyik szenvedélye a ketrecharc, így amikor csak teheti, a helyszínen tekinti meg párjával, Wilmer Valderramával a UFC mérkőzéseit. Nem volt ez másként február 28-án, azaz szombat este sem, ennek kapcsán pedig elárulta Mariónak, hogy óriási Ronda Rousey- fan. Továbbá nagy boldogsággal mesélt karácsonyra kapott kiskutyájáról is, választ adva a rajongókat régóta foglalkoztató kérdésre a kutyus fajtáját illetően.

Ő egy Maltipoo és Buddynak hívják. Felnőttként ő az első kutyám, rengeteg felelősség. Még mindig a szobatisztaságra tanítás fázisánál járunk. Mindenhova magammal viszem. Még saját Instagram-oldala is van.


Buddy az Extra TV forgatásán március 3-án

Mivel Lovato számára a tegnapi nap kizárólag a sajtóról szólt, így nem csak Mario López műsorában vendégeskedett, hanem többek között az ausztrál The Morning Show riportereivel is volt egy beszélgetése, akiknek ejtett pár mondatot Olly Murssal közös duettjéről.

Szórakoztató volt az Ollyval közös munka, mert ő egy óriási karakter, és egyben az egyik legkedvesebb ember, akivel a szakmában találkoztam. Minden pillanatban energia sugárzik belőle. A dalt imádom, amikor először hallottam izgatottság fogott el, hogy előadhassuk, mert van egyfajta folkos beütése, ami eltér a megszokott dolgaimtól.

Rákérdeztek arra is, hogy mi a helyzet a már rengetegszer felmerült eljegyzéshez kapcsolódó híresztelésekkel, amire így felelt. Nem vagyok eljegyezve. Ez a pletyka már heti rendszerességgel előjön, tehát ha mégis jegyben járok, akkor én arról nem tudok. De nagyon-nagyon boldog vagyok.

Az interjú további részében elmondta még azt is, hogy az X Factor-os időszaka alatt rengeteg apró, mégis hasznos dolgot tanult Simon Cowelltől, a végén pedig lehetősége volt a műsorvezetőktől néhány tippet kérni Ausztrália kapcsán, hiszen egy hónap múlva karrierje során most először fog a kontinensre látogatni és ott turnézni; erre a pillanatra pedig már évek óta várt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek