Starity

Magyarországra jön a Nightwish

2015. március 04. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megújult a Hegyalja Fesztivál, melynek nulladik napján a finn zenekar lép fel elsőként.

hirdetés
Magyarországra jön a Nightwish

Tavaly értesülhettünk arról, hogy az igencsak közkedvelt tokaji Hegyalja Fesztivál idén némi változáson esik át. Most megtudhattuk azt, hogy a megújult, immáron ötnapos fesztivált a finn Nightwish fogja hivatalosan is megnyitni, méghozzá a nulladik napon, július 15-én. A zenekar új albummal és énekesnővel tér vissza Magyarországra, amely elmondásuk szerint mérföldkövet jelent a csapat történelmében.

Az új Nightwish-album, amely az Endless Forms Most Beautiful címet kapta, a hónap végén fog a boltok polcaira kerülni, amely Tuomasék elmondása szerint ütősre sikeredett. A korong beharangozója az Élan című kislemez és klip volt, melyet a múlt hónapban mutattak be, a névadó dal és a hozzá tartozó kisfilm pedig hatalmas sikernek örvend.

A fesztivál színpadán olyan zenekarok fognak még fellépni, mint az At The Gates, a Hercules & Love Affair, a Rudimental és még sokan mások. A Nightwish utoljára 2012-ben adott koncertet Magyarországon, akkor még Anette Olzon énekesnővel a fronton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek