Starity

Dan Stevens lehet a Szörnyeteg

2015. március 05. 11:11   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több jel is arra utal, hogy Dan Stevens lesz a Szörnyeteg a Disney legújabb filmjében.

hirdetés
Dan Stevens lehet a Szörnyeteg

Dan Stevens, a Downton Abbey és a tavalyi The Guest című akciófilm feltörekvő sztárja lehet a Szörnyeteg a Disney új élőszereplős Szépség és a Szörnyetegében – adta hírül a The Hollywood Reporter. Jelenleg is folynak a tárgyalások a szerepet illetően, de a rajongóknak van oka reménykedni, Dan ugyanis kitett egy képet twitterére, melyen a „Beast Mode” (szörny mód) felirat szerepel. (A kifejezést egyébként gyakran használják arra, ha valaki erőteljesnek érzi magát.)

Mindeközben egy másik jóképű hollywoodi színész is tárgyalásokat folytat a Disney-vel, a sármos Luke Evans ugyanis a nagyképű Gaston szerepére pályázik – a jelek szerint jó eséllyel. A filmben egyébként már biztosan Emma Watson alakítja a másik főszereplőt, a szépséges Belle-t, erről ő maga számolt be januárban a Facebook-oldalán.

A stúdió egyelőre nem jelentette be, hogy az új változat musical lesz-e vagy sem – hiszen az eddigiek közül egyik film sem volt az, ahogy a március 19-én érkező Hamupipőke sem –, viszont Emma utalásokat tett rá, mikor a filmről mesélt: A gyerekkorom olyan nagy része volt ez a film, már majdnem szürreális, hogy hamarosan táncolhatok a Gyere hát!-ra és énekelhetem az Őrá vártunk rég című dalt. Ideje énekleckéket vennem.

A filmet Bill Condon rendezi majd, többek között ő felelt annak idején az Alkonyat: Hajnalhasadásért, valamint a Dreamgirlsért is. A forgatókönyvet Stephen Chbosky álmodja meg, Jeanne-Marie Leprince de Beaumont eredeti története alapján. Pontos premier még nincs kitűzve, de a film megjelenése a jövő év folyamán várható.

Frissítés: Hazai idő szerint ma délután a Walt Disney Studios megerősítette, hogy Dan Stevens kapta meg a Szörnyeteg szerepét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek