Starity

Eltolták a Penny Dreadful 2. évadának premierjét

2015. március 05. 19:07   |   Szerző: domika666

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy kicsit késni fognak a horrorszéria új részei, ugyanis a készítők áttették az új szezon bemutatóját.

hirdetés
Eltolták a Penny Dreadful 2. évadának premierjét

A Showtime-on futó Penny Dreadful (magyar címen: Londoni Rémtörténetek) tavaly kezdte a pályafutását, de akkora sikert hozott, hogy megrendelték a második szezont is. Ám a készítők a napokban bejelentették, hogy egy héttel eltolták a sorozatot, így április 26. helyett a tízrészes második évad csak május 3-ától lesz látható. 

Az új epizódokban Helen McCrocy visszatér Evelyn Poole (vagy Madame Kali) szerepében, valamint Simon Russel Beale, akit Ferdinand Lyle-ként láthatunk viszont. Vendégszerepet kapott a sorozatban még Patti LuPone, Douglas Hodge, Sarah Greene és Jonny Beauchamp.

A sorozat egyik készítője, John Logan ezt mondta el az új szezonról: Az előző évadban a hőseink vadászok voltak. Ám most őket fogják vadászni.

Januárban megjelent a második évad vérfürdős bemutatója, melyben számos új szereplőt vélhetünk felfedezni, de a főbb szereplők közül is feltűnnek néhányan, például Eva Green is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek