Starity

Kelly Clarkson büszkén vállalja gömbölyded alakját

2015. március 05. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves énekesnő tavaly júniusban adott életet gyermekének, és bár a terhesség alatt és után felszaladt rá néhány pluszkiló, büszkén vállalja alakját.

hirdetés
Kelly Clarkson büszkén vállalja gömbölyded alakját

A 32 éves énekesnő terhessége alatt és azután felszedett néhány pluszkilót, ennek ellenére úgy érzi: még sosem volt boldogabb. Kelly ugyan kapott hideget-meleget alakjának köszönhetően, ám még a gonoszkodó üzenetek sem szegik kedvét.

Jesszus, mi történt Kelly Clarksonnal? Megette a háttérénekeseit? Szerencsére szélesvásznú a tévém – csiripelte a Twitteren a neves kritikus, Katie Hopkins, miután szemtanúja volt Kelly The Graham Norton Show-beli előadásának. Természetesen az énekesnő rajongói rögtön kiálltak kedvencükért arra hivatkozva, hogy Clarkson nemrégiben hozta világra gyermekét, melyre Katie ismét támadással válaszolt.

Nézzétek, dagik, Kelly közel egy évvel ezelőtt szült. Ez a súlyfelesleg már nem tudható be a terhességnek. Tegyétek túl magatokat rajta – folytatta a szabadszájú kritikus. Természetesen maga az érintett is hallott a súlyát firtató rosszindulatú megjegyzésekről, amiről a Heat magazin riporterének mesélt nemrégiben.

Valami csúnyát tweetelt rólam? Ez azért lehetséges, mert nem ismer engem. Fantasztikus vagyok! Igazán nem zavar engem. Szabad világban élünk. Az emberek azt mondanak, amit akarnak – nyilatkozta Kelly, majd így folytatta: Sosem érdekelt, mit gondolnak rólam az emberek. Ha boldog, magabiztos vagyok, és jól érzem magam a bőrömben, az csak rajtam múlik. Mindezen túl úgy érzem, mióta családom van, még kevésbé foglalkoztat az, hogy az embereknek meg akarjak felelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek