Starity

Rá sem ismerni Lena Dunhamre a Botrányban

2015. március 07. 19:07   |   Szerző: domika666

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiszivárogtak az első fotók Lena Dunham legújabb alakításáról, melyeken teljesen máshogy néz ki. Vigyázat, spoilerveszély!

hirdetés
Rá sem ismerni Lena Dunhamre a Botrányban

Az ABC-n futó drámasorozatban, a Scandalben (magyarul: Botrány) tűnik fel vendégszereplőként a Girls színésznője, Lena Dunham, akinek már elő is kerültek a sorozatbeli fotói. Ezt követően egy újabb hírt is közöltek velünk a sorozat készítői, miszerint Dan Bucatinsky visszatér a képernyőkre.

Nem, a 3. évadban megölt James nem fog feltámadni a halálból, de a Variety megerősítette, hogy Dan a sorozat egyik részében visszatér egy flashback jelenetre. Az epizód Bucatinsky és az özvegye, Cyrus (Jeff Perry) köré fog épülni.

Lena a március 19-ei epizódban fog feltűnni. Karakterét Olivia Pope (Kerry Washington) fogja kezelni, majd azt tervezi, hogy a nőn keresztül fogja feltárni Washington DC legelitebb szextitkát. Most pedig lássuk, hogyan is fog festeni Lena Dunham a Botrányban!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek