Starity

Miley Cyrus viccet csinált a terhességből

2015. március 07. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus még mindig nem felejtette el borzolni a kedélyeket. Ezúttal legújabb Instagram-posztja verte ki a biztosítékot jó néhány embernél.

hirdetés
Miley Cyrus viccet csinált a terhességből

Miley Cyrus egy ultrahangos felvételt posztolt Instagram-fiókján, amelyet már több mint 16,5 millióan követnek. Néhány online újság arra vélt következtetni, hogy az énekesnő ezúton közölte rajongóival, hogy gyermeket vár kedvesétől, Patrick Schwarzeneggertől, hiszen a következőt fűzte hozzá: A pletykák igazak...

A fotón Cyrus, Schwarzenegger és egy embrió látható, pizzából kirakva. Terhességről egyelőre szó sincs, Miley csak ezáltal akarta kifejezni a szeretetét az étel felé, azonban talán túl messzire ment. A több mint 10 ezer komment között jó néhány felháborodott véleményt olvashatunk, miszerint gyerekes és értelmetlen, míg valaki szerint a teste nem elég egészséges ahhoz, hogy egy gyermeket hordjon a szíve alatt. Természetesen olyan is akadt, aki viccesnek találja Cyrus pizzamániáját.


Forrás: Miley Cyrus, Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek