Starity

Újra egyesültek a Harry Potter sztárjai

2015. március 11. 14:02   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Felton, Rupert Grint, Bonnie Wright és Oliver Phelps együtt lógott, melyről egy Instagrammon közzétett kép által a rajongók is értesülhettek.

hirdetés
Újra egyesültek a Harry Potter sztárjai

2011-ben egy korszak zárult le, amikor is megjelent az utolsó Harry Potter-film. A Halál ereklyéi 2. forgatása után a széria szereplői közül ki-ki a maga útjára lépett. Egyesekről továbbra is hallhattunk, mivel a HP befejezésével sorra kapták az ajánlatokat – lásd: Emma WatsonDaniel Radcliffe –, egyesek pedig inkább háttérbe vonultak, bár egytől egyig kaptak egy-egy kisebb szerepet.

Bár a film kapcsán sok barátság kötettett, nem sokan tartják a kapcsolatot egykori kollégáikkal, így a fanokat nagy meglepetés érte a napokban, mivel néhány színész együtt lógott egy estén. Bonnie Wright, Tom Felton, Rupert Grint, és Oliver Phelps egy étteremben talákoztak egymással, amiről a Draco Malfoyt alakító színész egy fotót is posztolt Instagram-profilján keresztül, a következő képaláírással: Kim Kardashian leutánzott. De túlerőben vagyok a 3 Weasley-vel. Huh.

Fotó: Instagram/Tom Felton

Tom egyébként Kim új frizurájára utalt, ugyanis a valóságshow-sztár nemrégiben platinaszőkére festette haját. A hírességnek mindig is védjegye volt a tejfőlszőke haj, így egy másik fényképpel is Kim tudtára adta, hogy ellopta hajszínét. Felton viccének lényege az, hogy Bonnie, Oliver és Rupert is a Weasley család sarjait alakították, akik köztudottan mindannyian répavörös hajjal vannak megáldva.

A rajongóknak nem kell aggódnia, hogy feledésbe merülnek kedvenceik, ugyanis Wrightnak három filmje vár megjelenésre, Tom az idén debütáló Clavius című filmben bizonyíthat, míg Oliver ikertestvérével, Jamesszel számos alkotásban feltűnik és Rupert sem pihen, mivel főszerepet kapott a Moonwalkersben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek