Starity

Még márciusban megjelenik Leiner Laura új könyve

2015. március 08. 16:04   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar tinik kedvelt írónője hamarosan piacra dobja a Bexi-sorozat második részét, a Hullócsillagot.

hirdetés
Még márciusban megjelenik Leiner Laura új könyve
Fotó: Instagram/leinerlauraofficial

Akárcsak az írónő eddigi könyveinek debütálását, így a Késtél folytatása, a Hullócsillag megjelenését is izgalommal vegyült feszültség övezi. Laura pedig folyamatosan kaphatja a kíváncsi rajongók millió kérdését a regényről, melyekre kénytelen a folyamatosan ismételt hamarosan kiderül-lel felelni. Azonban egyre közelebb kerülünk a Bexi-sorozat második részének megjelenéséhez, így már az írónő is elérkezettnek látta az időt, hogy az olvasókra zúdítsa az összes friss információját.

Lassan egy hónapja volt, hogy Laura közzétette a könyv előlapját, melyet nem sokkal a teljes borító – a fülszöveggel és az olvasói véleményekkel – követett. Bár a regény egy rövid részletének elolvasására még várni kell a megjelenést megelőző hétig. A napokban viszont lehullott a lepel a Hullócsillag megjelenéséről: március 31-én kerül a boltokba a könyv, azonban az L&L könyvesboltban vagy internetes rendelés esetén már 25-étől megvásárolható.

Emellett Laura tartogatott más meglepetést is: immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre az SzJG-találkozó, mely a szokáshoz híven már nem csak a Szent Johanna Gimi rajongói, hanem a Bábel, az Akkor szakítsunk és a Bexi-sorozat kedvelői előtt is megnyitja kapuit. A rendezvény – mint mindig – most is Petőfi Csarnokban lesz megtartva április 4-én, és változatos programokkal várja a résztvevőket.

Fotók: Instagram/leinerlauraofficial

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek