Starity

A Haim énekli A lázadó első betétdalát

2015. március 08. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az M83-vel készített közös dalt a lánybanda, mely A beavatott-széria második részének soundtrackjén is helyet kapott.

hirdetés
A Haim énekli A lázadó első betétdalát
Fotó: Larry Busacca/Getty Images

Március 19-én kezdik vetíteni a hazai mozik a tavaly bemutatott A beavatott című film második részét, mely A lázadó címet viseli, így nemrégiben megjelent a betétdalokat tartalmazó album legelső kislemeze, melyet az M83 és a Haim készített el. A közös szerzemény egy komor ballada lett, mely a Holes In The Sky címet kapta

Már nagyon-nagyon régóta rajongói vagyunk Anthony Gonzaleznek és az M83-nek, így amikor felkeresett bennünket, hogy énekeljük el a dalt, el voltunk ragadtatva. Nagyon jól éreztük magunkat a stúdióban, olyan gyorsan történt minden, és annyira könnyű és természetes volt az egész. Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy részesei lehetünk a filmnek – árulta el a három nővér az MTV Newsnak.

A soundtrack május 17-én kerül a boltok polcaira, a Haim és az M83 mellett pedig felcsendül még a korongon többek között az Imagine Dragons, a Royal Blood, Anna Calvi, Zella Day, Woodkid, Lykke Li és SOHN hangja is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek