Starity

Az eBayen árulják a The Walking Dead forgatási helyszínét

2015. március 08. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Potom 192 millió forintért online megvásárolhatja bárki az egyik város részét, ahol az AMC nagy sikerű sorozatát forgatták.

hirdetés
Az eBayen árulják a The Walking Dead forgatási helyszínét

2012-ben bocsájtották árverésre Az éhezők viadalának egyik forgatási helyszínét, mely valóságos zarándokhellyé vált, mivel itt található meg az Everdeen és a Mellark család otthona is. Most pedig egy újabb hatalmas népszerűségnek örvendő alkotás, a The Walking Dead kapcsán lehet licitálni egy Georgia állambeli, Grantville nevezetű városka egy részére.

Az aukció nem máshol, mint az eBayen zajlik, ahol jelenleg kilenc épületet árulnak, melyekben a harmadik évad Clear címet viselő 12. epizódját forgatták Andrew Lincolnnal (Rick Grimes), Lennie Jamesszel (Morgan Jones), Chandler Riggsszel (Carl Grimes) és Danai Gurirával (Michonne).

A licitálás 680.000 dollárnál, azaz nem kevesebb, mint 191.657.272 millió forintnál kezdődik, és jelenleg 3381 ember tartja figyelemmel az aukció alakulását, mely egyébként március 26-én zárul le.

A CNN felkereste Grantville hajdani polgármesterét, Jim Sellst, aki elárulta, hogy négy évvel ezelőtt kaparintotta meg magának a várost, amikor annak gazdasága hanyatlani kezdett és majdhogynem teljesen elhagyatottá vált. Ez egy nagyszerű festői környezettel rendelkező kisváros. Ez egy akciós ár – nyilatkozta Sells.

Ez azonban csak jót jelentett Hollywood számára, hiszen kiderült, hogy a The Walking Dead után három filmet is az Atlantától közel 40 mérföldre fekvő városkában forgatnak majd le a közeljövőben, ahol a turizmus vált a vezető iparággá.

Fotók: eBay.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek