Starity

Új előzetest és promófotókat kapott a Salem

2015. március 10. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hónappal a második évad premierje előtt új ízelítőkkel csigázták fel a készítők a nézőket.

hirdetés
Új előzetest és promófotókat kapott a Salem
Fotó: WGN America

26 nap múlva kezdetét veszi a boszorkányháború, ugyanis április 5-én a rajongók legnagyobb örömére kezdetét veszi a WGN America tavaly indított sorozata, a Salem. Az utóbbi időben a készítők és az anyacsatorna is sorra kedveskedik a nézőknek új szereplők bejelentésével, fotókkal, plakátokkal és rövid videókkal, melyeknek köszönhetően egyre türelmetlenebbül várják a folytatást.

Nemrégiben pedig egy egész fotósorozatot is napvilágra hoztak a második évadhoz, emellett pedig egy egyperces előzetest is megjelentettek, melyben a Mary Sibley-t alakító Janet Montgomery hangját is megcsodálhatjuk, amint altatót énekel fiának, akit Oliver Bell kelt életre.

Mind a fotókon, mind a videóban felfedezhetjük a fent említett két szereplő mellett Titubát (Ashley Madekwe), Anne-t (Tamzin Merchant), Mercyt (Elise Eberle), John Aldent (Shane West), Cottont (Seth Gabel), Isaacet (Iddo Goldberg), valamint a két újoncot, Joe Doyle-t, aki Sebastian Marburg báró bőrébe bújik, és Lucy Lawlesst, aki Marburg grófnőként köszön majd vissza a képernyőkön.

Fotók: WGN America

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek