Starity

Dalpremier: Kat Graham – 1991

2015. március 10. 20:08   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig pár órája jelent meg az énekes-színésznő legújabb dala, ami a 1991 címre hallgat. Kat az utóbbi években hanyagolta a zenei karrierjét, hiszen utolsó EP-je még 2013-ban jelent meg, azóta is csak Demi Lovato Really Don’t Care című dalának kisfilmjében tűnt fel.

hirdetés
Dalpremier: Kat Graham – 1991
Fotó: Gabrielle Revere

Kat Graham nemcsak a színészi pályán állja meg a helyét, hiszen már hat éve főszereplője a nagy sikerű Vámpírnaplók című sorozatnak, hanem zenei karrierje is egyre inkább felfele ível. A Put Your Graffiti On Me című száma a US Charton az ötödik helyig kúszott fel még 2012-ben, így ez a legsikeresebb kislemeze a mai napig. Később a Wanna Say is felkerült erre a listára, de „csak” a 25. helyig jutott.

Az énekes-színésznő az elmúlt napokban egyre többet híresztelte, hogy egy újabb szerzeménnyel készül nekünk, így a mai napon végül meg is jelent a 1991 című dala is, ami valószínűleg a közelgő, második nagylemezén lesz majd megtalálható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek