Starity

Kelly Clarkson duettet ígér Demi Lovatóval

2015. március 11. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly Clarkson az MTV-nek fejtette ki Demi Lovato iránt érzett szeretetét, és biztosította a rajongókat egy közös szerzeményről.

hirdetés
Kelly Clarkson duettet ígér Demi Lovatóval

Demi Lovatóról nyílt titok, hogy gyerekkora óta óriási rajongója Kelly Clarksonnak, aki iránt megszámlálhatatlan alkalommal fejezte ki csodálatát interjúiban. Rajongása idővel kifizetődött, és közel 10 év elteltével, 2011 decemberében valóra vált legnagyobb álma: egy színpadon állhatott példaképével a Jingle Ball keretein belül.

Lovato ettől a pillanattól kezdve teljesen elvarázsolta Kellyt, aki nemcsak a Twitteren szereti rendszeresen emlékeztetni a fiatal énekesnőt arra, hogy mennyire gyönyörűnek tartja, de interjúi során is szívesen beszél róla. Nem volt ez másképp a napokban sem, amikor is az MTV riporterének mesélt egy esetleges közös dalról.

Imádom őt, imádom őt – vágott bele izgatottan mondandójába a 32 éves aranytorkú Clarkson. Korábban már majdnem dolgoztunk együtt, csak amikor megkeresett azzal, hogy vegyünk fel egy dalt, éppen terhes voltam. Majd ő turnézni kezdett, én pedig még mindig terhes voltam és nem éreztem túl jól magam, így akkoriban nem jött össze. De a jövőben mindenképp össze fog.

Egyszer már énekeltünk együtt – emlékezett vissza a 2011-es esetre, amikor a Have Yourself a Merry Little Christmas című dalt adták elő. Mindketten ott voltunk a Jingle Ball rendezvényén, én pedig úgy voltam vele, énekeljünk el együtt egy karácsonyi számot. Szeretem őt. Nagyon édes lány. Akárhányszor találkozunk valahol, mindig azt mondja, »Szeretem Kelly Clarksont«. Mindig annyira kedves, olyan, mintha ő lenne a legnagyobb rajongóm és ezt imádom. Az pedig külön klassz, hogy mindketten Texasból származunk.

A Grammy-díjas Clarkson múlt hónapban arról mesélt egyik interjújában, hogy akárkit ha megkeres azzal, hogy dolgozzanak együtt, szinte mindenkitől nemleges választ kap, emiatt pedig kezdi úgy érezni, mintha leprás lenne és félnének tőle az emberek.

Nos, Lovato személyében már biztos partnerre lelt, akinek fülébe szintén eljutott az előbb említett nyilatkozat, és azonnal tudatta a világgal, hogy ő bizony bárhol és bármikor énekelne vele, csupán egy szavába kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek