Starity

Megan Nicole megmenekült – dalpremier

2015. március 11. 19:07   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre-valahára megjelent az énekesnő őszi EP-jének utolsó, címadó dala, az Escape.

hirdetés
Megan Nicole megmenekült – dalpremier
Fotó: Instagram/megannicolemusic

Az elmúlt esztendő elég termékeny volt Miss Nicole karrierjét tekintve. A tőle megszokott, változatos feldolgozásokon kívül rengeteg saját dalát osztotta meg, melyek jónéhánya az ősszel debütált EP-jén szerepel. Bár eddig sem volt megkérdőjelezhető haladása és előretörése a zeneiparban, ezeknek köszönhetően még többen ismerték meg nevét. A FUN című számát még YouTube Music-díjra is jelölték, és eddig többen kattintottak nála a feliratkozás gombra, mint Britney Spears, Lorde, Ellie Goulding vagy Iggy Azalea csatornáján.

A rajongók – akik közreműködtek az énekesnő egyik számának dalszöveges videójában – már izgatottan várhatták a Courageoushöz készült videoklipet, ugyanis eddig az EP minden dalához forgattak kisfilmet, most azonban ez elmaradt. Helyette megjelent a kislemez utolsó és egyben névadó szerzeménye, az Escape, magyarul Menekülés.

Megan elmondása szerint ez a kedvenc dala az albumról, és bár csak március 10-én került fel a világhálóra, még ebben a hónapban megérkezik a hozzá forgatott klip is, melyről – az eddigi tapasztalataink szerint – talán már a dalszöveges videó stílusa is árulkodhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek