Starity

Klippremier: Edurne – Amanecer

2015. március 12. 11:11   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyolok Eurovíziós delegáltja, a bájos Edurne a tegnapi nap folyamán hivatalosan is közzétette Amanecer című dalának videoklipjét.

hirdetés
Klippremier: Edurne – Amanecer

A gyönyörű énekesnő, akit Spanyolország küld a bécsi megmérettetésre, a tegnapi napon hozta nyilvánosságra hivatalos Vevo-csatornáján legújabb videoklipjét, melynek zenei alapja, az Amanecer az Eurovízió versenyprogramjában szerepel.

A kisfilm képi világa Edurne korábbi videóihoz mérten meglehetősen különleges vállalkozásnak számít. A történet maga nem sorakoztat fel sok karaktert, hiszen mindössze kétszereplős forgatókönyvről beszélhetünk. A szerzemény bájos előadója mellett feltűnik még egy sármos fiatalember is, aki főhősnőnk szerelmét hivatott megformálni. A minket fogadó látvány kapcsán elmondható, hogy a manapság oly népszerű fantasyk világát idézi meg, a páros pedig az antik kornak megfelelő viseletekben mutatkozik. A videóban feltűnik még egy hatalmas, gyönyörű tigris is, amely valójában nem más, mint maga az énekesnő, aki a benne fortyogó haragot és indulatot jelképezi az úriember iránt, mivel az szakított vele a dalszöveg szerint. A sztoriban feltűnik egy gyűrű is, melynek belsejéből jól kilovasható az Eurovíziós Dalfesztivál időpontja.

Az egyelőre rejtély, hogy Edurne ezt – az eredeti stúdióverziót – vagy a speciális nagyzenekari verziót viszi majd májusban az osztrák fővárosba, Bécsbe. A találgatások inkább a speciális változatot részesítik előnyben, mivel többen is úgy vélik, hogy az előadó ezzel is szeretné meglepni majd a publikumot, arról nem is beszélve, hogy a szimfonikus zenei alappal még nagyobb hatást fejthet ki a közönség szívére és lelkére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek