Starity

Őszre várható a Hotel Transylvania második része

2015. március 13. 18:06   |   Szerző: LeerdammerGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hazánkban is nagy sikernek örvendő Hotel Transylvania készítői már elkészítették a második részt, és megérkezett a hivatalos előzetes is.

hirdetés
Őszre várható a Hotel Transylvania második része

A szörnyek nem késlekednek! Szeptemberben már megtekinthető lesz a Hotel Transylvania 2, amit a Sony Pictures Animation már meg is osztott a rajongókkal hivatalos Facebook-oldalán. Az első részt már 2012 szeptemberében kiadták, s rá 3 évre megkapjuk az új részt is.

Az animációs film számos sztárt megihletett már, ilyen például Becky G, akinek a Monster Remix című dala mára már világhírűvé vált. Úgy véljük, humorból sem lesz hiány a második részben, amint azt a hivatalos előzetes is bizonyítja.

A második részben is felcsendül többek között Selena Gomez, Robert Smigel és Adam Sandler hangja. A rendező Genndy Tatakovsky volt, az első előzetes pedig még tegnap napvilágot látott a Sony Pictures Animation Facebook-oldalán.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek