Starity

Régi-új dallal jelentkezett Grimes

2015. március 15. 11:11   |   Szerző: botond96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a napokban tette közé Realiti névre keresztelt dalát, köszönetképen az ázsiai rajongóinak, hogy részt vettek a turnéján.

hirdetés
Régi-új dallal jelentkezett Grimes

Grimes tavaly megjelent, eredetileg Rihannának szánt dala, a Go óta nem adott ki új szerzeményt. A kanadai énekesnő akkor úgy nyilatkozott, hogy negyedik albuma még 2014 vége előtt meg fog jelenni, de végül nem így történt.

A napokban közétett egy új dalt, amely elmondása szerint egy be nem fejezett dal, amit eredetileg a nagy sikerű, Visons című lemezére szánt, de végül nem kapott helyet a kész anyagon. Grimes azt is elmondta, hogy a Realiti biztosan nem szerepel majd az új albumon sem, csupán köszönetképpen jelentette meg és forgatott hozzá klipet.

Az énekesnő egyébként megunta a kérdezősködést, hogy mi van a beígért koronggal, így Tumblr-oldalán ezt írta: Az albumot leselejtezték, mert nyomasztó volt és nem akartam turnézni vele. Talán egy nap megjelenik. Továbbá azt akarja, hogy a lemez annyira jó legyen, amennyire lehetséges, és hogy a világon jelenleg négy ember van, akik hallották az új anyagot.

Az énekesnő reagált a Gót ért támadásokra is, ugyanis popos beütése miatt nem nyerte el a rajongók tetszését. Grimes elmondta, a dalt nem is az új albumra tervezte, csupán közreműködés volt egy közeli baráttal, amelyet a rajongóknak szánt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek