Starity

Popsztárok a kedvenc sorozatainkban – I. rész

2015. március 14. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs is annál jobb, amikor a kedvenc sorozatunkban találkozunk a kedvenc popsztárunkkal. Nézzünk tíz emlékezetes alakítást!

hirdetés
Popsztárok a kedvenc sorozatainkban – I. rész

1. Demi Lovato – Glee (2013)

A népszerű énekesnő Adam Lambert oldalán kapott szerepet a Glee – Sztárok leszünk! című zenés műsorban. Demi egy leszbikus lány, Dani bőrébe bújt, és Santana szerelmét alakította a képernyőn.

2. Lady Gaga – American Horror Story (2015)

Bár a Lady évada még nem került bemutatásra, az internetet már sikerült megtörnie a hírrel, miszerint szerepelni fog az American Horror Story új szezonjában, a Hotelben. Ki ne akarná látni, mit alakít a Mother Monster?

3. One Direction – iCarly (2012)

A srácok, bár saját magukat alakították a sorozatban, színészi képességük hagyott kivetnivalót maga után, legalábbis a rajongók szerint. Ennek ellenére, ki ne imádta volna a fiatal Harryt, Zaynt, Liamet, Niallt és Louis-t az epizódban?

4. Britney Spears – Így jártam anyátokkal (2008)

A pop hercegnője is bekerült Barney varázsába, és bizony nem tudott neki ellenállni. Mi pedig az alakításának nem, amit 2008-ban nyújtott mint a nőfaló exbarátnője.

5. Justin Bieber – CSI (2010)

Szinte ikonikussá vált az a jelenet a CSI egyik 2010-es epizódjában, amiben Justin Biebert – aki egy fiatal bűnözőt alakított – lelövik. A YouTube-on több 10 órás remixek készültek a rövid bejátszásból, és az egyik legnézettebb epizód lett a sorozat történelmében.

6. Adam Lambert – Pretty Little Liars (2012)

Az énekes szintén önmagát alakította a halloweeni különkiadásban, ahol a vonaton szórakoztatta a jelenlévőket mint vámpír. A részben felcsendült a Trespassing és Cuckoo című dala is, ráadásul Ariát is megpróbálta felszedni.

7. Taylor Swift – CSI (2009)

Az énekesnő egy lázadó tinédzsert, Haley Jonest alakította a 2009-es epizódban. Még ez az imázs is hibátlanul áll Taynek!

8. Kelly Clarkson – Nashville (2014)

Kelly is dalt akart szerezni Scarlettel, ellenben ez nem jött össze. Egy annál jobb alakítás azonban igen, ami kárpótol minket!

9. Adam Levine – American Horror Story (2012)

A szívtipró egy rövid, de annál véresebb alakítást nyújtott az American Horror Story második évadában. Sajnos sikerült elvesztenie az egyik karját az epizódban, de a többség még így is imádta az alakítását.

10. Katy Perry – Így jártam anyátokkal (2010)

Katy Perry alakítása az Így jártam anyátokkal sorozatban máig nagy népszerűségnek örvend. Honey ki az apukád? mondata és Barney reakciója a mai napig az egyik legemlékezetesebb pillanat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek