Starity

Nadine Leopold nem akar Harry Stylesszal randizni

2015. március 14. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb hírek szerint a modell a baráti zónába helyezte Harry Stylest, hiszen nem fér bele az idejébe egy románc.

hirdetés
Nadine Leopold nem akar Harry Stylesszal randizni

A Hollywood Life számolt be arról, hogy a Victoria’s Secret-modell ejtette a One Direction énekesét, aki jelenleg világ körüli turnén van a bandával. Nadine állítása szerint túl elfoglalt ahhoz, hogy randizgasson és üldözze az énekest, aki jelenleg szinte minden nap más országban ébred.

Nadine komoly kapcsolatot keres. Úgy érezte, Harry egyáltalán nem erőlködik azzal, hogy lássa őt. Úgy gondolta, túl lazán veszi a helyzetüket, és most nincs ideje játszadozni – árulkodott a forrás, aki továbbá azt is elmondta, a két fiatal nem járt egymással hivatalosan.

Mivel Harry egészen szeptemberig nem tér vissza Los Angelesbe, így Nadine nem is tervezi, hogy belevág egy hosszú távú kapcsolatba. Ennek kivitelezéséhez egyszerűen túl elfoglalt, illetve attól is tart, hogy Harry nem marad hűséges hozzá az út alatt. Harry folyamatosan gyönyörű lányokkal van körülvéve. Nagyon flörtölős, megnyerő, ami többnyire ártalmatlan, azonban ez épp elég ahhoz, hogy Nadine ne bízzon benne.

A hírek szerint Styles megérti a modell döntését a kapcsolatukra nézve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek