Starity

Klippremier: Laleh – Colors

2015. március 14. 19:07   |   Szerző: Baybee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Laleh dalához, a Colorshoz újabb videó érkezett, amely még talán az előzőt is felülmúlja látványossága és színvilága miatt.

hirdetés
Klippremier: Laleh – Colors

Laleh zenei sikerei 2005-ben kezdődtek, amikor is megjelentette első albumát, amely már eleve nagy bevételt hozott neki. Eredetileg 2013-ban jelent meg a Colors című korongja, ám a következő évben kiadott lemezén, a Boomon ugyanúgy megtalálható volt a Stars Align, a Colors, valamint egy régebbi sláger, az Elephant egy áthangszerelt verziója is.

A skandináviai sztár dalához egyébként a kiadás évében már publikáltak egy videót, amit azonban letöröltettek, helyette egy B. Akerlund által rendezett látványos remekművel álltak elő, melyben Laleh hatalmas ruhákban és ékszerekben tündököl. Slágere nagyon fontos jelentéssel bír, hiszen a sztár családjával együtt kimenekült Iránból, amikor ő még csak egyéves volt. A szövegben erős utalásokat találunk arra, hogy mindig van remény, még akkor is, ha úgy látjuk, hogy nincs.

Paul Simon mondta egyszer, hogy a mágiának is van eleme a zenében, és ez nagyon igaz. Egy-két perc alatt fel tudod dobni a világot, és ez a szám pontosan ezt jelképezi. Csak mert a sötétség fekete, nem jelenti azt, hogy ott nincsenek színek – nyilatkozta dalából idézve a 32 éves énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek