Starity

Két évadra berendelték a The Walking Dead-spinoffot

2015. március 14. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még nem tudni az AMC sikerprodukciója testvérsorozatának címét, az már kiderült, hogy két évadot biztosan kap.

hirdetés
Két évadra berendelték a The Walking Dead-spinoffot
Fotó: Gene Page/AMC

Hétfőn jelentette be az AMC, hogy napjaink egyik legnagyobb sikernek örvendő szériájához, a The Walking Deadhez berendelt testvérsorozat rögtön két évadot kap, pedig eddig még a címet sem árulták el, és azt sem, hogy mikor tűzik majd képernyőre.

Egyelőre annyit tudni, hogy a történet Los Angelesben fog játszódni és teljesen új karaktereket ismerhetünk majd meg. A főbb szereplőket pedig Cliff Curtis, Kim Dickens, Frank Dillane és Alycia Debnam Carey fogják játszani.

De most lehullott a lepel végre arról, hogy a legelső évad hat epizódból fog állni és idén nyáron kezdik majd vetíteni a tengerentúlon. Továbbá kiderült, hogy a nemzetközi közvetítési jogokat is megszerezték, így az amerikai premiert követő 24 órán belül bármelyik külföldi televízió is leadhatja az epizódokat.

Hihetetlenül komolyan vesszük azt az elképzelést, hogy kiegészítő testvérsorozatot építsünk fel a televízió legnépszerűbb műsorához. Mióta elkezdődött az AMC-n a The Walking Dead, rengeteg kérdést kapunk, hogy mi történik a zombiapokalipszis közben máshol, és hogyan néz ki a világ. Ezen az új sorozaton keresztül meg fogjuk tudni – nyilatkozta az AMC elnöke, Charlie Collier.

A tervek szerint a második évadot a 2016-os év során tűzik majd műsorra, ám egyelőre csak ennyit hoztak nyilvánosságra róla, a címet még mindig nem árulták el.

Nagyon hálás vagyok, hogy most lehetőségünk van elmesélni ezt a lenyűgöző történetet és megmutatni a rajongóknak, hogy még csak nem is súroltuk a felszínt a The Walking Deaddel – osztotta meg Robert Kirkman, a sorozatok egyik készítője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek