Starity

40 millió dollárt ér Taylor Swift lába

2015. március 15. 18:06   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban szárnyra kelt egy érdekes pletyka a Shake It Off énekesnőjéről, amit később Instagram-oldalán meg is erősített: nem kevesebb mint 40 millió dollárra biztosította be lábait.

hirdetés

Nevetségesnek tűnhet, hogy ennyit ér egy láb, de ha valami történik velük, oda a színpad, a koncert, az előadás. A 200 millió dolláros (kb. 56 milliárd forintos) karrierje igen megsínylené – árulta el egy bennfentes a DailyMailnek információit az ügyről.

Ez elindította a pletykahullámot, miszerint napjaink egyik leghíresebb énekesnője, Taylor Swift nem kevesebb mint 40 millió dollárra (kb. 11 milliárd forintra) biztosította be lábait, hogy mindig pénzügyi biztonságban legyen – még akkor is, ha lábai maradandó károsodást szenvednek.

Egymillió körülire értékelte a lábait, de amikor kiderült, hogy 40, majdnem sokkot kapott. Még szégyelli is kicsit magát miatta...  – árulta el a névtelen forrás.

Taylor Swift értékes lábai 2014 őszén, New Yorkban

A hírt pedig nem más, mint maga Taylor erősítette meg Instagramra feltöltött fotójával, melyen lába látható, s rajta kiscicája, Meredith karmolása díszeleg.

Gratulálok Meredith! Én csak szeretni akartalak, te meg most tartozol nekem 40 millával! – fűzte viccesen a képhez az énekesnő.

Fotó: Instagram / Taylor Swift

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek