Starity

Demi Lovato az életét köszönheti szerelmének

2015. március 17. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Már akkor tudtam, hogy azzá a nővé fogsz válni, aki most vagy” – fejezte ki büszkeségét Wilmer Valderrama egy szívmelengető Instagram-posztban szerelme, Demi Lovato iránt.

hirdetés
Demi Lovato az életét köszönheti szerelmének

A kezdetek kezdetén rengetegen Demi Lovato és Wilmer Valderrama kapcsolata ellen voltak és nem jósoltak túl hosszú jövőt kettejüknek. Azonban a páros mindenkire rácáfolt, és közel öt teljes esztendeje vannak egymás mellett jóban és rosszban. Kapcsolatuk erősségének egyik titka talán az, hogy az elmúlt éveket a médiát kizárva élték, és csupán az elmúlt hónapokban kezdtek megnyílni egymással kapcsolatban a közösségi oldalakon vagy egy-egy interjú során.

Vasárnap viszont minden eddiginél személyesebb és szívmelengetőbb üzenettel fejezte ki Valderrama, hogy mennyire büszke a fiatal énekesnőre, aki aznap ünnepelte hároméves évfordulóját annak, hogy egy életre leszámolt káros szenvedélyeivel.

Ma újabb mérföldkövet értünk el együtt. Már három év telt el azóta, hogy azt mondtad: sokkal többet érek, mint bármely múltbéli dolog, démon, rendellenesség vagy függőség.. Amikor eldöntötted, hogy érdemes úgy élni az életed, hogy közben szereted magad. És ezért hálás vagyok, hogy így tettél. Már akkor tudtam, hogy azzá a nővé fogsz válni, aki most vagy. Büszkén és megtisztelve érzem magam, hogy az első sorból szemlélhetem azt a világot, amit te készen állsz megváltoztatni. Szeretlek Demi.

A Disneylandben ünneplő énekesnő néhány óra elteltével, miután megköszönte rajongóinak, barátainak és családjának a szűnni nem múló támogatást, Valderrámának külön Instagram-posztot szentelt, mellékelve hozzá egy imádnivaló képet kettejükről.

Bárcsak szavakba tudnám önteni, mennyire hálás vagyok ennek a férfinak. De a szerelmem elért egy olyan szintre, ahol már a szavak nem elegendők ahhoz, hogy kifejezzék, ez az ember mennyire kiegészít engem. Úgy szeret, ahogy sosem hittem volna, hogy egyszer megérdemlem, hogy szeressenek, és most a mai napon már a hároméves józanságomat ünnepeljük. Sosem vesztette el a bizalmát, és szeretném, ha a világ tudná, milyen csodálatos lelke van. Nélküle nem lennék most itt. Szeretlek Wilmer.

Fotó: Instagram/Demi Lovato

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek