Starity

Jessica Lange búcsúzik az Amerikai Horror Storytól

2015. március 16. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemzeti ünnepünkön, március 15-én jelentette be a 65 éves színésznő, miszerint a sikerszéria ötödik évadában már nem fog feltűnni.

hirdetés
Jessica Lange búcsúzik az Amerikai Horror Storytól

A 65 esztendős, Emmy-díjas színésznő vasárnap a PaleyFest keretein belül jelentette be, miszerint a Ryan Murphy rendezte sikerszédia ötödik évadában már nem fog feltűnni.

Végeztem – nyilatkozta Jessica, majd így folytatta: Jól éreztük magunkat, szerettem mind a négy általam megformált karaktert eljátszani, és hálás vagyok a lehetőségért annak minden őrültségével együtt, ahogyan az írók és Ryan is nagyon a szívemhez nőttek. Négy fantasztikus karaktert alakíthattam, de ennyi elég volt.

Jessica távozásától eltekintve a sorozat ötödik évadának előkészületei már megkezdődtek, az epizódok pedig előreláthatóan októbertől kerülnek az FX csatorna képernyőjére. Az új évad a Hotel címet kapta, melyben a rajongók a korábbi kedvencek mellett Lady Gaga alakítását is élvezhetik majd többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek