Starity

Kate Hudson és Chris Martin az új álompár?

2015. március 16. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nemrégiben szinglivé vált Kate Hudson, és Gwyneth Paltrow exférje, Chris Martin együtt töltötték a hétvégét gyerekeik társaságában, mint egy nagy, boldog család.

hirdetés
Kate Hudson és Chris Martin az új álompár?

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? sztárja, Kate Hudson tavaly decemberben bontotta fel eljegyzését Matt Bellamyval, nem sokkal később pedig Derek Houghfal látták randizni a színésznőt. Ezzel szemben a Coldplay frontembere egy évvel ezelőtt jelentette be, miszerint elválik gyermekei anyjától, Gwyneth Paltrow-tól, és bár több sikertelen próbálkozása is volt Jennifer Lawrence színésznővel, úgy tűnik, mégis visszatalált a saját korosztályához Kate személyében.

Kate és Chris gyermekeik társaságában töltötték a hétvégét Malibun, ahol napozással, szörfözéssel és lubickolással múlatták jól megérdemelt pihenésüket. A strandolás után a két család együtt tért be egy étterembe vacsorázni, mely közös programot a négy gyerek ugyanúgy élvezte, akárcsak szüleik. Csak nem új románc van kialakulóban?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek